Forn i pastisseria Sa Creu

Emblemàtic

Forn i pastisseria Sa Creu

 

Aquest forn artesà, obert a mitjans del segle XX, està ubicat al carrer de Can Ros d’Alaró.

Forn i pastisseria Sa Creu és una empresa familiar al capdavant de la qual hi ha na Catalina Gelabert, segona generació de la família, juntament amb el seu soci Pau Beltrán. Es dediquen a l’elaboració artesanal de pa i productes de pastisseria amb matèries de primera qualitat. Entre les especialitats del forn, hi ha el pa mallorquí, pans especials, pastisseria com els cardenals, pasta de fulls, d’aniversari, ensaïmades, i altres pastissos tant tradicionals com més moderns.

Estan adherits a la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició”, que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

El forn conserva algunes prestatgeries i mobiliari d’origen. A l’interior, ofereix també diversos productes d’alimentació.

 

Foto ruta