Forn Can Munar

Arrelat

Forn Can Munar

 

El forn de Ca’n Munar és conegut arreu del municipi perquè és un dels establiments on elaboren de forma diària els dolços més típics de Manacor, els suspiros, una espècie de galeta dolça allargada elaborada amb sucre, ous i farina. Els suspiros de Ca’n Munar es poden trobar en establiments d’arreu de Mallorca.

Obert l’any 1958, Ca’n Munar continua encara en mans de la mateixa família Munar. Actualment, els dos germans Bàrbara i Jaume, nets del fundador, són els encarregats d’elaborar el pa i altres productes típics de la rebosteria manacorina, com ara amargos de coco, senyorets (crespells), galetes arrissades o mantecados.

A més, també elaboren ensaïmades, coques de patata, panades i altres productes tradicionals.

Ca’n Munar es caracteritza per innovar i introduir nous productes, com ara l’espinagada, el tortell de Reis, els polvorons o la coca de Sant Joan. Des de fa uns anys, treballen amb un productor local de farina ecològica i han introduït el pa de xeixa integral i el pa blanc de blat mort, dues varietats antigues mallorquines.

 

Foto ruta