Forn Can Moranta

Arrelat Històric

Forn Can Moranta

 

Cap a l’any 1925, Joan Company, primer propietari que recorda la família al forn, va llegar el negoci a Catalina Company Arbós, la padrina de Joan Torrens, l’actual propietari.

Elaboren una gran varietat de productes, de tota mida i color segons l’època de l’any. La seva especialitat és el pa mallorquí, negre i blanc, i també els llonguets, les panades, els cocarrois i les coques variades, d’albercoc natural, de sobrassada, de crema i de poma. Disposen de la marca «Pa d’aquí, forn i tradició».

A més, segons la temporada, també elaboren coques de patata, ensaïmades de sobrassada i carabassat, de trempó, de verdura i pebres, espinagades, tortell de Reis, rubiols i, per rematar-ho, magdalenes casolanes i pa de Viena.

Al Forn Can Moranta tenen molta cura del tracte i ofereixen una atenció familiar als clients. Joan mai no et dirà que no; si no té el que cerques, ho tindrà llest en una hora.

 

Foto ruta